De winnende eerste indruk

Bij Best Value aanbestedingen kan het interview van doorslaggevend belang zijn. Door met de juiste houding, persoonlijkheid en professionaliteit het gesprek aan te gaan kunt u aanbestedingen al deels winnen. In de training “De winnende eerste indruk” brengen wij u deze skills bij.

Bij een eerste ontmoeting heeft uw gesprekspartner binnen twee seconden al een oordeel over u klaar. Tijdens het gesprek wordt de eerste indruk nog bijgestuurd. Wist u dat u alleen met kleding en kleurgebruik al een groot verschil kunt maken? Om een goede eerste indruk te maken moet u zich ook bewust zijn van hoe u op anderen overkomt. Bij een aanbesteding gaat het om kosten en kwaliteit, maar vergeet het gunnen niet. Mensen met een hoge gunfactor en een professionele uitstraling winnen meer aanbestedingen.

Wat leert u tijdens de training?

  • Hoe komt u over op anderen. Wat kunt u hier aan veranderen?
  • De juiste uitstraling en hoe draagt u uw kwaliteiten over?
  • Hoe komt u perfect voor de dag met de juiste kleding, stijl en uiterlijke verzorging?
  • De winnende outfit!
  • Hoe kunt u verbinding maken met de gesprekspartner? Tips om uw doel te bereiken
  • Aandachtspunten om uzelf van de beste kant te laten zien in een interview

De trainer

De training wordt gegeven door Jolanda Lempers. Zij heeft Best Value Certificering B+ (IMT, PIPS, Train the Trainer). En daarnaast ruim 8 jaar ervaring als imagoconsultant en > 500 klanten geadviseerd. Zij weet bij uitstek hoe inhoud en vorm elkaar kunnen versterken en hoe u een winnende indruk kan achterlaten bij een aanbesteding.

Deelname

De training duurt één dag. Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers. De training kan op locatie worden gevolgd. Incompany is natuurlijk ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.