Onze diensten

Tenderbegeleiding

Om uw expertise en kwaliteit op de juiste manier te beschrijven is inhoudelijke kennis over Best Value Procurement (BVP) voor nodig. Hier kunnen wij u bij helpen! U zorgt voor de vakinhoudelijke kennis en de knowhow, wij zorgen voor een succesvolle vertaalslag in uw offerte.

Meer informatie over tenderbegeleiding

Prestatieverkoop trainingen

Een duidelijk onderscheidend vermogen in de markt en hogere order intake zijn belangrijke factoren om Best Value Sales als nieuwe filosofie te omarmen. Dit lukt door medewerkers te trainen in Best Value. Op deze manier vergroot u de vakkennis en inzet nodig om dit krachtig nieuwe managementparadigma toe te passen. Na deze training beschikt u over de kennis om prestatieverkoop in de praktijk te brengen en ontvangt u een erkend Best Value B-certificaat waaruit dat blijkt.

Meer informatie over prestatieverkoop trainingen

Ketenoptimalisatie

Best Value Sales is niet alleen een aangelegenheid van de verkoopafdeling. In de gehele organisatie moet het verwerkt zitten. Bij de uitvoering van opdrachten worden immers ook alle afdelingen betrokken. Wij verwerken Best Value in alle lagen binnen de onderneming.

Meer informatie over ketenoptimalisatie