Onze consultants

Jolanda Lempers

Jolanda Lempers

Best Value adviseur

Jolanda Lempers (1973)- Ruim 15 jaar werkervaring op het gebied van marketing- project-en verandermanagement plus imagoconsultancy. Weet bij uitstek hoe inhoud en vorm elkaar kunnen versterken, resultaatgericht, communicatief sterk, verbindend en staat voor kwaliteit! Zij is Best Value A+ gecertificeerd. Ervaring opgedaan bij organisaties zoals AEGON, ING Bank, Nederlandse Spoorwegen, Suez, United Broadcasting en William Schrikker Groep.

Anje van der Veen

Anje van der Veen

Best Value adviseur

Anje van der Veen (1970) – Energiek, gedreven, belangstellend. Heeft 15 jaar ervaring op het gebied van verkoop. Gelooft in de kracht en de verleiding van woorden en is een kei in het verwoorden van winnende proposities. Zij is Best Value B+ gecertificeerd. Zij heeft ruime ervaring opgedaan met de toepassing van de Best Value-filosofie in 15+ tenders. Werkt voor de private sector.

Rob Schuddemat

Rob Schuddemat

Sociaal domein adviseur

Rob Schuddemat (1957) - Ruim 30 jaar ervaring binnen de jeugdhulpverlening en reclassering, waaronder de William Schrikker Groep. Gaat uit van wat mogelijk is en wat mensen kunnen. Waarbij juist dat wat niet verwacht is gerealiseerd kan worden. Is overtuigd van de meerwaarde van verbinding tussen de private en de publieke sector.Bekend met het opzetten van nieuwe diensten en initiatieven binnen het sociale domein. Kern: gezonde bedrijfsvoering samen met maatschappelijke meerwaarde.

Marlous Vogels

Marlous Vogels

Best Value adviseur A+/Inkoopadviseur a.i.

Marlous Vogels (1978)- Gedreven, enthousiast, resultaatgericht en pragmatisch ingesteld. Kijkt met scherpe opdrachtgeversblik naar inschrijvingen (maar ook naar de uitvragen). Vind het belangrijk om opdrachtgevers en opdrachtnemers met elkaar te verbinden. Je hebt immers beide kanten nodig om een project te laten slagen. Ze is A+ gecertificeerd. Ze heeft 20 Best Value projecten begeleidt bij onder andere Provincie Noord Holland, Provincie Noord Brabant, Gemeente Amsterdam, Ahrend, Tauw, Volker Infra en KWS.

Evert Jan Stoffels

Evert Jan Stoffels

Best Value adviseur / Consultant Procurement en Recht / Aanbestedingsexpert & -jurist

Mr. Evert Jan Stoffels (1974) – Adviseert al weer meer dan 15 jaar private en publieke organisaties met (juridische) vragen over inkopen en Europees aanbesteden. Neemt met halve resultaten geen genoegen en kijkt naar de behoefte achter de vraag. Met de bedrijfsdoelstellingen in het vizier is hij daartoe gedreven, pragmatisch, kritisch en creatief. Hij is Best Value B+ gecertificeerd. Zijn ruime kennis en ervaring met Europese aanbestedingen en de toepassing van de Best Value filosofie zet hij succesvol in bij aanbestedende diensten en marktpartijen.

Cateleyne Spaans

Cateleyne Spaans

Best Value- en EMVI-adviseur en schrijver

Mr. Cateleyne Spaans (1974) - Sterk in het concretiseren van de aangeleverde input en verwerkt complexe technische informatie tot heldere teksten. Met haar creatieve geest haalt zij onderscheidend vermogen en creatieve oplossingen boven tafel.
Best Value B+ gecertificeerd. Meegewerkt aan 70+ tenders. Winpercentage 2017: 79% 1e plaats op kwaliteit. Tenders uitgevoerd op het gebied van de GWW-sector, zorg, afvalverwerking en schoonmaak. Haar motto is: overtref jezelf én de verwachtingen van de opdrachtgever.

John van Brecht

John van Brecht

Best Value B en Lean Green Belt gecertificeerd

John van Brecht(1970) - Energieke, gedreven en relatiegerichte verbinder van strategie en operatie. Meer dan 25 jaar ervaring als inkoop – en organisatiespecialist. Opgedaan in technische- en industriële omgevingen, productie- en handelsomgevingen en bij de overheid, gemeente, ZBO en waterschap. Projecten gericht op (her)structurering, visie- en strategieontwikkeling, het opzetten of optimaliseren van processen en het uitvoeren van complexe tenders en aanbestedingen. Hij is Best Value B en Lean Green Belt gecertificeerd.

Simone Dolk

Simone Dolk

Best Value- en EMVI-adviseur en schrijver

Simone Dolk (1983) stelt eigenlijk maar drie vragen: wat wil je nu echt zeggen? Kan je dat nog een keer uitleggen? En kan je dat concreet maken? Het resultaat is een duidelijke, onderscheidende en lekker leesbare prestatieonderbouwing of emvi-kwaliteitsstukken. Zij is B gecertificeerd en heeft haar MA in Nederlandse taal en cultuur behaald. Ze werkt vooral in de installatietechniek, infra en facility. En juist die mix zorgt ervoor dat ze iedere dag met een glimlach haar laptop openklapt.

Tanja Copal

Tanja Copal

EMVI-adviseur en -tekstschrijver

Tanja Copal (1977) – Analytisch, creatief, met een groot talent om complexe zaken op een heldere manier te verwoorden. Tanja schreef diverse winnende EMVI-plannen voor zeer grote en middelgrote infra-projecten. Ook ondersteunde zij succesvol meerdere tenderteams bij het opstellen van de kwaliteitsstukken voor OV-concessies. Daarnaast werkt Tanja regelmatig aan opdrachtgeverszijde bij uiteenlopende organisaties als woordvoerder en communicatieadviseur. Die mix van werkzaamheden houdt haar blik fris en haar pen scherp.

Natasja Snijders

Natasja Snijders

Best Value Tendermanager

Natasja Snijders (1986) Eerlijk, analytisch ingesteld en trekt pas conclusies na het verzamelen van zo veel mogelijk feiten. Altijd op zoek naar beide kanten van het verhaal. Haar favoriete vraag is: waarom? Ze is ervan overtuigd dat je van iedereen iets kan leren en mensen hun sterke eigenschappen moet vergroten. Ze heeft een Master in International Relations, heeft 6 jaar ervaring als internationaal sales manager, 2 jaar ervaring als internationaal procurement officer en wordt nu opgeleid tot Best Value adviseur.