NIEUW! Gratis ebook: Best Value Aanpak, back to basics?

De Best Value Aanpak (BVA) is een simpele en effectieve methode om experts te identificeren en hen zelf te laten bepalen hoe ze de opdracht het beste kunnen uitvoeren. Zo kunnen kosten worden gereduceerd en meer waarde gecreëerd.

In Nederland wordt de methode vooral gezien als een inkoopmethode (prestatie-inkoop of BVP) van de klant die zich richt op de opdrachtgever. Hierdoor heeft BVP geen invloed op projectmanagement en risicomanagementmodell

en. BVP-experts gebruiken het om een inkoopproject te leiden, maar verdwijnen daarna eigenlijk uit beeld. Hierdoor zijn ze niet meer betrokken in de uitvoeringsfase. Veel leveranciers beschouwen BVP inmiddels als een inkooptruc. Inkopers kiezen vaak elementen van de methode, waardoor hybride vormen ontstaan die niet bijdragen aan een transparant proces of win-winsituatie.

Na het lezen van dit eBook weet u dat BVA een aanpak is, waarbij de expert leverancier centraal staat. U leest ook waar u op moet letten als u hiermee aan de slag gaat, welke stappen u moet zetten om de beste leverancier te zijn om geselecteerd te worden en wat de Best Value Aanpak u kan opleveren. Dat is meer dan ooit essentieel om de methode op de lange termijn inzetbaar te houden in Nederland.

Ontvang het ebook nu

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

6,7

Stachanov Market Data Engineering