Interviewtraining

Een Best Value aanbesteding wint u niet met alleen de laagste prijs en de beste prestatie. Na het opstellen van uw prestatieonderbouwing, risico- en kansendossier komt het aan op het interview. Wist u dat het interview vaak het zwaarst meeweegt in de gunning? Met onze interviewtraining kunnen wij extra vaardigheden bijbrengen aan de mensen die binnen uw bedrijf  geïnterviewd worden.

Het interview is doorslaggevend

Voor het interview worden de sleutelfunctionarissen uitgenodigd. Zij spelen een cruciale rol in de uitvoeringsfase. Moeten intensief betrokken zijn geweest bij het opstellen van de kwaliteitsdocumenten in filter 1 en exact weten wat er in de aanbieding staat. Het is dus belangrijk dat de geïnterviewden stevig in hun schoenen staan en exact weten wat ze te doen staat. Er wordt kritisch gekeken naar hun knowhow en ervaring. De meest optimale voorbereiding op het interview is uw ticket naar de concretiseringsfase van de Best Value tender of Europese Aanbesteding.

Selectie fase filters Best Value

Afbeelding: Best Value selectie filters

Met onze interviewtraining de aanbesteding winnen

Best Value Verkoop biedt een interactieve en pragmatische training aan, volledig gericht op het excelleren tijdens het interview. Om te beginnen moeten de geïnterviewden alle ins en outs van het project kennen. Goed geïnformeerd op het interview verschijnen is stap één. Tijdens de training verbeteren wij uw skills op de volgende vlakken:

  • Hoe kan de expertise het best getoond worden?
  • U leert hoe u verifieerbare informatie helder en krachtig kunt overbrengen
  • Door middel van rollenspel leert u waar u op moet letten tijdens het interview
  • Vergeet de kracht van een winnende outfit niet!

De trainer

De training wordt gegeven door Jolanda Lempers. Zij heeft Best Value Certificering B + (IMT, PIPS, Train the Trainer) En daarnaast ruim 8 jaar ervaring als imagoconsultant > 500 klanten geadviseerd. Binnen de 4 fasen van een Best Value tender of Europese Aanbesteding is de interviewtraining haar absolute expertise. Zij weet bij uitstek hoe inhoud en vorm elkaar kunnen versterken en hoe u een winnende indruk kan achterlaten bij het interview.

Deelname

Er is ruimte voor maximaal 4 deelnemers. De training bieden wij incompany aan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.