Best Value Training

Best Value Training of BVP training – Tijden veranderen en dat is uiteraard niets nieuws. Om succesvol te blijven is het belangrijk dat u meegaat in deze veranderingen. Stilstand is immers achteruitgang, maar dat behoeft geen nadere uitleg. We kunnen gerust stellen dat er een hoop verandert is wanneer we kijken naar het inkoopproces. Van oudsher is het de opdrachtgever die de lijnen uitzet en vanaf het allereerste begin de regie heeft en houdt. Dit betekende voor u, als bijvoorbeeld leverancier of salesmanager, dat u relatief weinig inbreng had in het hele proces rondom inkoop, ondanks uw grote kennis en expertise.

Best Value training (BVP)

Maar, zoals gezegd, is er een duidelijke ommekeer waarneembaar. Deze ommekeer heet Best Value Verkoop en de kans is groot dat ook u en uw organisatie hiermee te maken krijgen. De gedachte achter Best Value Verkoop is dat niet de opdrachtgever, maar juist de opdrachtnemer degene is met de juiste expertise en kennis van zaken. Een opdrachtgever geeft in dit geval een groot aantal zaken uithanden aan degene die de opdracht krijgt. Opdrachten die op basis van BVP (Best Value Procurement) worden vergeven zijn opdrachten in zowel de publieke als de private sector. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld grote infrastructurele BVP aanbestedingen of grote ICT-projecten.

Best Value Workshop

U begrijpt dat Prestatie Verkoop, zoals dit proces ook wel wordt genoemd, voor de opdrachtnemer een heel andere manier van denken en werken is. Denk hier niet te licht over, want wanneer u dit doet loopt u grote en belangrijke opdrachten mis. Het is daarom aan te raden om een BVP Training te volgen. Een Best Value Training geeft u meer inzicht in het proces van Prestatie Verkoop. Uiteraard is de praktijk het uitgangspunt bij een Best Value Workshop. De basisbeginselen rondom BVP worden u op een interactieve manier bijgebracht en dit helpt u het gedachtengoed van Best Value Verkoop in de praktijk toe te passen. Daarnaast leert de training u kansen te zien en te herkennen. Maar ook is er tijdens deze Best Value Workshops aandacht voor valkuilen en hoe deze te omzeilen.

BVP training van een A+ gecertificeerde Best Value Expert

Onze Best Value Training gaat verder dan alleen u te onderwijzen in deze materie. Het geeft u en uw organisatie ook handvatten om draagvlak te creëren in uw onderneming voor deze manier van denken en werken. De BVP Training besteedt verder ook aandacht aan hoe u de veranderingen in uw organisatie vastlegt en borgt. Op deze manier verankert u Best Value Verkoop in uw onderneming en geeft u de training als het ware een continue karakter. De Best Value Training wordt gegeven door een gekwalificeerde trainer (hoogste kwalificatie Best Value certificering A+) die zijn sporen op het gebied van BVP ruimschoots heeft verdiend. De ideale persoon om van u die Best Value Expert te maken. De Best Value Training is bedoeld voor onder andere salesmanagers, leveranciers en inkopers. Bekijk hier onze referenties.

Ook een Best Value expert worden?

Wanneer u voor opdrachtgevers een serieuze partij wilt zijn met betrekking tot Prestatie Verkoop, dan kunt u simpelweg niet zonder onze Best Value Training. Wordt ook Best Value Expert en maak op deze manier een grotere kans op het binnen halen van opdrachten.

Wij helpen u hier graag mee. Neem dan ook gerust contact met ons op. Wij laten u graag zien wat onze Best Value Training voor u kan betekenen!