Onze consultants

Jolanda Lempers

Jolanda Lempers

Best Value adviseur

Jolanda Lempers (1973)- Ruim 15 jaar werkervaring op het gebied van marketing- project-en verandermanagement plus imagoconsultancy. Weet bij uitstek hoe inhoud en vorm elkaar kunnen versterken, resultaatgericht, communicatief sterk, verbindend en staat voor kwaliteit! Zij is Best Value A+ gecertificeerd. Ervaring opgedaan bij organisaties zoals AEGON, ING Bank, Nederlandse Spoorwegen, Suez, United Broadcasting en William Schrikker Groep.

Bart Meindersma

Bart Meindersma

Best Value adviseur/ EU aanbestedingsexpert

Bart Meindersma (1972) - Heeft 15+ jaar ervaring op het gebied van inkoop en Europees aanbesteden. Denkt in efficiëntie, toegevoegde waarde en resultaat. Hij is Best Value B+ gecertificeerd. Hij heeft ruime ervaring op gedaan met Europese aanbestedingen en de toepassing van de Best Value filosofie bij diverse (semi)overheidsinstellingen en in de private sector.

Pascal Evertz

Pascal Evertz

Best Value adviseur

Pascal Evertz (1970) – Positieve instelling, entrepreneur, commercieel en juridisch ZEER sterk. Creatief in het bedenken van oplossingen. Hij is Best Value A+ gecertificeerd en sinds 2014 lid van de Best Value Certification Board Nederland. Hij heeft ruime ervaring opgedaan met de toepassing van de Best Value-filosofie bij organisaties zoals Heineken, Randstad en Air France KLM en heeft verschillende publicaties over toepassing van Best Value op zijn naam staan.

Anje van der Veen

Anje van der Veen

Best Value adviseur

Anje van der Veen (1970) – Energiek, gedreven, belangstellend. Heeft 15 jaar ervaring op het gebied van verkoop. Gelooft in de kracht en de verleiding van woorden en is een kei in het verwoorden van winnende proposities. Zij is Best Value B+ gecertificeerd. Zij heeft ruime ervaring opgedaan met de toepassing van de Best Value-filosofie in 15+ tenders. Werkt voor de private sector.

Rob Schuddemat

Rob Schuddemat

Sociaal domein adviseur

Rob Schuddemat (1957) - Ruim 30 jaar ervaring binnen de jeugdhulpverlening en reclassering, waaronder de William Schrikker Groep. Gaat uit van wat mogelijk is en wat mensen kunnen. Waarbij juist dat wat niet verwacht is gerealiseerd kan worden. Is overtuigd van de meerwaarde van verbinding tussen de private en de publieke sector.Bekend met het opzetten van nieuwe diensten en initiatieven binnen het sociale domein. Kern: gezonde bedrijfsvoering samen met maatschappelijke meerwaarde.

Marlous Vogels

Marlous Vogels

Best Value adviseur A+/Inkoopadviseur a.i.

Marlous Vogels (1978)- Gedreven, enthousiast, resultaatgericht en pragmatisch ingesteld. Kijkt met scherpe opdrachtgeversblik naar inschrijvingen (maar ook naar de uitvragen). Vind het belangrijk om opdrachtgevers en opdrachtnemers met elkaar te verbinden. Je hebt immers beide kanten nodig om een project te laten slagen. Ze is A+ gecertificeerd. Ze heeft 20 Best Value projecten begeleidt bij onder andere Provincie Noord Holland, Provincie Noord Brabant, Gemeente Amsterdam, Ahrend, Tauw, Volker Infra en KWS.

Evert Jan Stoffels

Evert Jan Stoffels

Best Value adviseur / Consultant Procurement en Recht/ Aanbestedingsexpert & -jurist

Mr. Evert Jan Stoffels (1974) – Adviseert al weer >15 jaar private en publieke organisaties met (juridische) vragen over inkopen en Europees aanbesteden. Neemt met halve resultaten geen genoegen en kijkt naar de behoefte achter de vraag. Met de bedrijfsdoelstellingen in het vizier is hij daartoe gedreven, pragmatisch, kritisch en creatief. Hij is Best Value B+ gecertificeerd. Zijn ruime kennis en ervaring met Europese aanbestedingen en de toepassing van de Best Value filosofie zet hij succesvol in bij aanbestedende diensten en marktpartijen.