Seminar 12 oktober 2017:

Partnership bij aanbesteden, het kan wel!

Een leverancier heeft het beste voor met zijn opdrachtgever, stelt dr. Dean Kashiwagi. Waarbij de leverancier de ruimte krijgt om de expertise te tonen. Helaas is de praktijk vaak anders. Opdrachtgevers bepalen graag hoe leveranciers moeten werken. Het ontbreekt hen aan lef om los te laten. Tijd om op te staan en het heft in eigen hand te nemen!

Een onfeilbare aanpak?

Dean Kashiwagi is de founding father van de Best Value-aanpak. Deze aanpak is in Nederland niet meer weg te denken. Sinds de introductie bij de Spoedwetprojecten door Rijkswaterstaat zijn er honderden aanbestedingen met deze aanpak uitgevoerd. Toch gaat niet alles over rozen: dr. Dean Kashiwagi observeert vaak genoeg dat er zaken misgaan bij de organisatie en inrichting van de Best Value-aanpak.

Inspiratie

Donderdag 12 oktober 2017 is dr. Dean Kashiwagi spreker op ons seminar specifiek voor leveranciers. Met zijn >25 jaar ervaring in het vak weet hij met prikkelende stellingen te vertellen waarom het anders kan! Een thema dat de kern van uw business raakt. Benieuwd naar zijn visie en ervaringen? Deze visionair verandert uw kijk op procurement. Hij laat zien waar wij kunnen zorgen voor noodzakelijke verandering. Naast dr. Dean Kashiwagi verzorgen wij een aantal parallelsessies. Deze sessies zetten in op de praktijk. We geven tips en trucs, waarmee u direct aan de slag kunt.

Programma

13:0013:30

Inloop & registratie plus gelegenheid tot lichte lunch

13:3013:40

Woord van welkom door Pascal Evertz

13:4014:30

Lezing dr. Dean over:
• De toekomst van de Best Value Aanpak ligt bij de leverancier
• Hoe eenvoudiger de aanpak, hoe beter
• De inzet van expertise
• De nieuwste ontwikkelingen in de best Value-aanpak

14:4515:30

Parallelle sessies:
1) Workshop ‘Winnend schrijven’ door Anje van der Veen
2) Workshop ‘Kickstart met metrics’ door Bart Meindersma
3) Workshop ”Veel gemaakte fouten tijdens EMVI en Best Value aanbestedingen plus tips om deze te voorkomen’ door Marlous Vogels

15:3015:45

Pauze

15:4516:30

Parallelle sessies:
1) Workshop ‘De rechtspositie van leveranciers bij Europese Aanbestedingen’ door Gijs Verberne
2) Workshop ‘Hoe stel je het optimale team samen om Best Value tenders te winnen’ door Marco van Aarle
3) Workshop ‘Het winnende interview’ door Jolanda Lempers

16:3016:55

Q&A met dr. Dean Kashiwagi

16:5517:00

Afsluitend woord Pascal Evertz

17:0018:00

Borrel & Bite

Meld u online aan!

Wilt u aanwezig zijn bij de ontmoeting met de meester? Via www.aanmelder.nl/bestvalueverkoopseminar12oktober kunt u uw aanmelding definitief maken. De kosten van het evenement bedragen € 95 p.p. excl. BTW. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie, neem dan gerust contact op met Jolanda Lempers, email: j.lempers@bestvalueverkoop.nl of telefonisch 06-14616569.